Online cursus Persoonsgegevens in faillissement

Ontvang cursus

Over de cursus persoonsgegevens in faillisement

Weet jij waar je allemaal op moet letten, als je persoonsgegevens wil kopen of verkopen bij een faillissement?

Stel, je hebt te maken met een bedrijf dat failliet is gegaan en jij bent de curator, of je bent een geïnteresseerde koper. Weet je hoe je om moet gaan met de persoonsgegevens in een faillissement? Wil je weten of je klantbestanden mag (ver)kopen en welke stappen je daarvoor moet nemen?  Dan is deze online cursus Persoonsgegevens in faillissement voor jou!

Deze cursus bestaat in totaal uit ± 1 uur aan video's gevolgd door een eindtoets. Daarover hieronder meer.

Dit weet en krijg je na het doen van deze cursus

  • Wanneer je te maken hebt met persoonsgegevens in een faillissement.
  • Wat de Autoriteit Persoonsgegevens over de verkoop van persoonsgegevens zegt.
  • Hoe de Faillissementswet zich tot de AVG verhoudt.
  • Waarom 'toestemming' geen geschikte grondslag is.
  • Waarom 'gerechtvaardigd belang' wel een geschikte grondslag is.
  • Voorbeelden uit de praktijk
  • Een stappenplan over de overdracht van persoonsgegevens in faillisement.
  • Eén PO-punt (indicatie)

Eindtoets en certificaat

Na het doen van deze cursus volgen 10 meerkeuzevragen over de inhoud van deze online cursus. Indien je minimaal 60% juist hebt beantwoord, ontvangt je een deelnamecertificaat per e-mail.

Infographic persoonsgegevens in een faillissement

Introductieprijs

47,-

  • 1 uur aan video's.
  • Cursus door ervaren advocaat.
  • Terugkijken wanneer jij wil.
  • Geschikt voor startende en/of ervaren advocaten en juristen.
  • Indicatie: één PO-punt
Bestel cursus

Waarom kiezen voor de cursus Persoonsgegevens in faillissement?

Ervaren docent

De online cursus wordt gegeven door privacy-advocaat en voormalig curator, I Chu Chao.

Online cursus icon

Volledig online

24/7 toegang tot de online cursus Persoonsgegevens in faillissement.

Stappenplan

De online cursus bevat een stappenplan voor  persoonsgegevens in faillissement.

Breid je kennis uit over privacy in faillissementen  

Bestel de cursus 'Persoonsgegevens in faillissement' en krijg direct en onbeperkt toegang 

Introductieprijs:  47,-
Bestel cursus