Over Legal Skill Academy

Word ook een 'future proof lawyer'

Naar cursussen

Future-proof lawyers

Het toenemend belang en de afhankelijkheid van informatietechnologie (IT) brengt nieuwe juridische uitdagingen met zich mee voor bedrijven en organisaties, maar de juridische wereld en het juridisch onderwijs lopen vaak achter op de technologische ontwikkelingen in de markt. Tegelijkertijd wordt van advocaten verwacht dat zij de ‘business’ van hun cliënten goed begrijpen en de snelle ontwikkelingen kunnen bijbenen.

De toekomstdroom is om met Legal Skill Academy te kunnen bijdragen aan de training van de toekomstbestendige advocaat, de ‘future-proof lawyer’.


Cursusaanbod technologie & recht (online) toegankelijk.

Het huidige opleidingsaanbod voor advocaten op het gebied van technologie & recht is nog (te) beperkt en onvoldoende (online) toegankelijk. Legal Skill Academy wil hierin verandering brengen, door:

  • on-demand cursussen aan te bieden die bedoeld zijn voor toekomstgerichte advocaten (‘future-proof lawyers’)
  • de cursussen zijn bedoeld voor advocaten die zich (verder) willen verdiepen in technologie & recht, waaronder begrepen het IT-contractenrecht, privacyrecht, e-commercerecht en de juridische aspecten van technologieën, zoals kunstmatige intelligentie (AI), blockchain en NFT;
  • te voorzien in de behoefte van drukbezette advocaten, door alle cursussen ‘on-demand’ aan te bieden, zodat deze cursussen op elke gewenste locatie en tijdstip kunnen worden gevolgd;
  • cursussen van hoge kwaliteit aan te bieden, gemaakt door en voor advocaten.
  • Alle docenten van Legal Skill Academy zijn experts op hun rechtsgebied en hebben veel onderwijservaring.
  • De video's van de online cursussen kunnen op onderwerp/thema worden geraadpleegd, zodat het fungeert als ‘kennisdatabank’.
 

Uplift your legal knowledge.


Met Legal Skill Academy breng je als toekomstbestendige advocaat, online en op elk gewenst moment, je juridische kennis op gebied van technologie & recht naar een hoger niveau.

Naar cursussen